
11:00 - 20:00
Rating:
Type of food:
Delivery time:
Burgerji
Delivery area:
Ljubljana
Minimal order:
8€
HoodBurger Nazorjeva Delivery hasn't enabled online ordering yet.
We apologise for the inconvenience.
We apologise for the inconvenience.

Seznam alergenov si lahko ogledate tukaj.
8.60 €
8.90 €
Poznavalcu ni treba posebej razlagati. Steak je pač steak. Uležan, mehak, narezan na fine rezine in hitro popečen na žaru, da se kar stopi v ustih. Tudi on je 100% slovenc.

CHILLI CHEESE STEAK
Narejen iz uležanega govejega mesa, z dvojnim cheddar sirom, jalapeñosi in popraženo čebul'co. Steak je malo pekoč, zraven pa najbolj paše Hood krompirček.


HOOD STEAK
100% goveji ramstek, uležan v olivnem olju in narezan na fine rezine, postrežen s popečeno čebul'co in stopljenim Provolone sirom. Priporočamo ga manj pečenega in v družbi Jackie Slaw solatke.

Seznam alergenov si lahko ogledate tukaj.
8.60 €
8.90 €
Poznavalcu ni treba posebej razlagati. Steak je pač steak. Uležan, mehak, narezan na fine rezine in hitro popečen na žaru, da se kar stopi v ustih. Tudi on je 100% slovenc.

CHILLI CHEESE STEAK
Narejen iz uležanega govejega mesa, z dvojnim cheddar sirom, jalapeñosi in popraženo čebul'co. Steak je malo pekoč, zraven pa najbolj paše Hood krompirček.


HOOD STEAK
100% goveji ramstek, uležan v olivnem olju in narezan na fine rezine, postrežen s popečeno čebul'co in stopljenim Provolone sirom. Priporočamo ga manj pečenega in v družbi Jackie Slaw solatke.

Average is calculated from 1 votes.
Payment methods
Minimal order: 8 €
Restaurant location: Nazorjeva ulica 4, 1000 Ljubljana
Contact: Data is visible only to registered users
Delivery price: 2€
To ensure the highest quality of our service, we'll be charging an extra 0.5€ for every 500m over the 1.5km distance from the restaurant. This allows us to maintain the quality and provide adequate payment for our deliverers. Thank you for your support. ❤️
Pon:
11:00 - 20:00
Tor:
11:00 - 20:00
Sre:
11:00 - 20:00
Čet:
11:00 - 20:00
Pet:
11:00 - 20:00
Sob:
11:00 - 20:00
Ned:
Zaprto
Pra:
Zaprto
Hood Burger se je rodil avgusta 2012 na štantu pred Sax Pubom v Ljubljani. Til Pleterski in Klemen Ptičak sta tedaj prvič v zgodovini Slovenije predstavila gurmanski burger narejen iz 100% slovenske pašne govedine, domače krompirjeve bombice in drugih lokalnih sestavin serviran na ulični način. Odziv strank je bil fantastičen in tako je Hood Burger novembra istega leta dobil svojo prvo stalno lokacijo pred centrom Interspar Vič. Hood Burger je tako za vedno spremenil slovensko street food sceno.
Login
0
Your cart is empty
Prices are in euros and include VAT