10:30 - 19:00
Rating:
Type of food:
Delivery time:
Dnevna kosila
Delivery area:
Ljubljana
Minimal order:
8€
Kurji Tat hasn't enabled online ordering yet.
We apologise for the inconvenience.
We apologise for the inconvenience.
Za vse informacije glede alergenov se lahko obrnete direktno na restavracijo na (01) 423 31 39
Francoski krompirček
3.40 €
Sirovi štruklji (priloga)
4.60 €
Domači krompirjevi njoki (priloga)
3.40 €
Kruhov cmok
3.40 €
Popečena zelenjava
3.40 €
Za vse informacije glede alergenov se lahko obrnete direktno na restavracijo na (01) 423 31 39
Francoski krompirček
3.40 €
Sirovi štruklji (priloga)
4.60 €
Domači krompirjevi njoki (priloga)
3.40 €
Kruhov cmok
3.40 €
Popečena zelenjava
3.40 €
Average is calculated from 1 votes.
Payment methods
Minimal order: 8 €
Restaurant location: Tbilisijska ulica 59, 1000 Ljubljana
Contact: Data is visible only to registered users
Delivery price: 2€
To ensure the highest quality of our service, we'll be charging an extra 0.5€ for every 500m over the 1.5km distance from the restaurant. This allows us to maintain the quality and provide adequate payment for our deliverers. Thank you for your support. ❤️
Pon:
10:30 - 19:00
Tor:
10:30 - 19:00
Sre:
10:30 - 19:00
Čet:
10:30 - 19:00
Pet:
10:30 - 19:00
Sob:
Zaprto
Ned:
Zaprto
Pra:
Zaprto
Kurji Tat je družinska gostilna na viču že od leta 1998. Vsak dan že ob 4ih zjutraj 85 letna Majda začne pripravljati svoje priljubljene enolončnice, ki jih imajo naši stalni gostje še posebej radi. Gospa Majda je mama Marka Zavrla, lastnika gostilne Kurji Tat, ki že tradicionalno stavi na malice in kosila in že od leta 1998 zbira zveste in stalne goste – teh je 99%. Ti prihajajo tešit svoje želodčke iz cele Slovenije. Nekateri že vse od samega začetka. Pri nas danes prevladujeta mediteranska in sezonska kulinarika, to je vsakodnevna izbira svežih sardelic, giric, tune, orade, brancinov. Naša šefica Alenka, snuje raznorazne buzare, nešteto ribjih predjedi, omak, testenin... poigravamo se tudi z burgerji imamo Istrski burger ki je prežet s svinjskim ombolom, pršutom, tartufato, popečeno čebulo, sirom, zelenjavo in še omakico. Zelo priljubljena so tudi naša telečja pražena jetrca ter divjačinski golaž z domačimi njoki.
Login
0
Your cart is empty
Prices are in euros and include VAT