Prenesi posodobljeno aplikacijo za Android ali iOS 🎉
Picerija Splavar opening hours
10:00 - 21:30
Rating:
Type of food:
Delivery time:
4.57 / 5 (7)
Pizzerija
15 min - 30 min
Delivery area:
Maribor in okolica
Minimal order:
10€
Picerija Splavar Ostale jedi
Za vse informacije glede alergenov se lahko obrnete direktno na restavracijo na 041834888
Perutničke
Perutničke
s prilogo
Dodaj na naročilo 10.40 €
Pariški ali dunajski zrezek
Pariški ali dunajski zrezek
s prilogo krompirrček
Dodaj na naročilo 9.80 €
Fit krožnik
Fit krožnik
Pečen piščančji zrezek s pečeno zelenjavo, jajčko in rižem
Dodaj na naročilo 9.70 €
Čebulni obročki
Čebulni obročki
z omako
Dodaj na naročilo 3.90 €
Sir na žaru
Sir na žaru
z rukolo in žar zelenjavo
Dodaj na naročilo 9.80 €
800 g
500 g
 
Rebrca
Rebrca
s prilogo
Dodaj na naročilo 22.20 €
Dodaj na naročilo 11.90 €
 
Ocvrti sir
Ocvrti sir
s prilogo
Dodaj na naročilo 9.60 €
Piščančji medaljoni
Piščančji medaljoni
s prilogo
Dodaj na naročilo 6.90 €
Mozzarella palčke
Mozzarella palčke
z omako
Dodaj na naročilo 6.50 €
Hrustljavi piščančji trakci
Hrustljavi piščančji trakci
Ocvrti, v sezamovih ali koruznih kosmičih, ocvrti krompirček, BBQ omaka in nacho sir
Dodaj na naročilo 10.80 €
4 Zvezdica / 3
5 Zvezdica / 4
4.57/5
Average is calculated from 7 votes.
To comment on a restaurant, you have to successfully place an order to them first.

Payment methods

Minimal order: 10 €
Restaurant location: Zgornji Duplek 5, 2241 Spodnji Duplek
Contact: Data is visible only to registered users
Delivery price: free
Pon:
10:00 - 21:30
Tor:
10:00 - 21:30
Sre:
10:00 - 21:30
Čet:
10:00 - 21:30
Pet:
10:00 - 22:00
Sob:
10:00 - 22:00
Ned:
10:00 - 21:30
Pra:
10:00 - 21:30
Description
Kvaliteta nam veliko pomeni saj Vam le tako lahko nudimo najboljše. Nad 7 km je minimalni znesek naročila 20€.
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.