Prenesi posodobljeno aplikacijo za Android ali iOS 🎉
Kurji Tat odpiralni časi
10:30 - 19:00
Ocena:
Kuhinja:
Čas dostave:
5 / 5 (1)
Dnevna kosila
Območje:
Ljubljana
Minimalno naročilo:
8€
Kurji Tat Mesne jedi
Za vse informacije glede alergenov se lahko obrnete direktno na restavracijo na (01) 423 31 39
Pražena telečja jetrca
Dodaj na naročilo 7.90 €
Izbirate lahko med puranjim, piščančjim ali svinjskim zrezkom
Zrezek na žaru
Dodaj na naročilo 9.00 €
Zrezek po pariško
Dodaj na naročilo 10.20 €
Zrezek po Dunajsko
Dodaj na naročilo 10.20 €
Zrezek po Ljubljansko
Dodaj na naročilo 11.30 €
Zrezek v naravni omaki
Dodaj na naročilo 10.20 €
Zrezek v tartufni omaki
Dodaj na naročilo 11.30 €
5.00/5
Povprečje izračunano iz 1 glasov.
Komentirate lahko le dostave, pri katerih ste že uspešno oddali naročilo.

Način plačila

Minimalno naročilo: 8 €
Lokacija: Tbilisijska ulica 59, 1000 Ljubljana
Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom
Cena dostave: 2€
Za zagotavljanje kvalitetne storitve bomo poleg osnove cene dostave, nad 1.5km zračne linije od restavracije zaračunali dodatnih 0.5€ na vsakih 500m. To nam omogoča ohranitev kvalitete in primerno plačilo dostavljavcem. Hvala, ker nas podpirate. ❤️
Pon:
10:30 - 19:00
Tor:
10:30 - 19:00
Sre:
10:30 - 19:00
Čet:
10:30 - 19:00
Pet:
10:30 - 19:00
Sob:
Zaprto
Ned:
Zaprto
Pra:
Zaprto
Opis
Kurji Tat je družinska gostilna na viču že od leta 1998. Vsak dan že ob 4ih zjutraj 85 letna Majda začne pripravljati svoje priljubljene enolončnice, ki jih imajo naši stalni gostje še posebej radi. Gospa Majda je mama Marka Zavrla, lastnika gostilne Kurji Tat, ki že tradicionalno stavi na malice in kosila in že od leta 1998 zbira zveste in stalne goste – teh je 99%. Ti prihajajo tešit svoje želodčke iz cele Slovenije. Nekateri že vse od samega začetka. Pri nas danes prevladujeta mediteranska in sezonska kulinarika, to je vsakodnevna izbira svežih sardelic, giric, tune, orade, brancinov. Naša šefica Alenka, snuje raznorazne buzare, nešteto ribjih predjedi, omak, testenin... poigravamo se tudi z burgerji imamo Istrski burger ki je prežet s svinjskim ombolom, pršutom, tartufato, popečeno čebulo, sirom, zelenjavo in še omakico. Zelo priljubljena so tudi naša telečja pražena jetrca ter divjačinski golaž z domačimi njoki.
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.