10:30 - 19:00
Ocena:
Kuhinja:
Čas dostave:
Dnevna kosila
Območje:
Ljubljana
Minimalno naročilo:
8€
Restavracija Kurji Tat trenutno še ne sprejema naročil preko spleta.
Hvala za razumevanje.
Hvala za razumevanje.
Za vse informacije glede alergenov se lahko obrnete direktno na restavracijo na (01) 423 31 39
Pražena telečja jetrca
7.90 €
Izbirate lahko med puranjim, piščančjim ali svinjskim zrezkom
Zrezek na žaru
9.00 €
Zrezek po pariško
10.20 €
Zrezek po Dunajsko
10.20 €
Zrezek po Ljubljansko
11.30 €
Zrezek v naravni omaki
10.20 €
Zrezek v tartufni omaki
11.30 €
Za vse informacije glede alergenov se lahko obrnete direktno na restavracijo na (01) 423 31 39
Pražena telečja jetrca
7.90 €
Izbirate lahko med puranjim, piščančjim ali svinjskim zrezkom
Zrezek na žaru
9.00 €
Zrezek po pariško
10.20 €
Zrezek po Dunajsko
10.20 €
Zrezek po Ljubljansko
11.30 €
Zrezek v naravni omaki
10.20 €
Zrezek v tartufni omaki
11.30 €
Povprečje izračunano iz 1 glasov.
Način plačila
Minimalno naročilo: 8 €
Lokacija: Tbilisijska ulica 59, 1000 Ljubljana
Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom
Cena dostave: 2€
Za zagotavljanje kvalitetne storitve bomo poleg osnove cene dostave, nad 1.5km zračne linije od restavracije zaračunali dodatnih 0.5€ na vsakih 500m. To nam omogoča ohranitev kvalitete in primerno plačilo dostavljavcem. Hvala, ker nas podpirate. ❤️
Pon:
10:30 - 19:00
Tor:
10:30 - 19:00
Sre:
10:30 - 19:00
Čet:
10:30 - 19:00
Pet:
10:30 - 19:00
Sob:
Zaprto
Ned:
Zaprto
Pra:
Zaprto
Kurji Tat je družinska gostilna na viču že od leta 1998. Vsak dan že ob 4ih zjutraj 85 letna Majda začne pripravljati svoje priljubljene enolončnice, ki jih imajo naši stalni gostje še posebej radi. Gospa Majda je mama Marka Zavrla, lastnika gostilne Kurji Tat, ki že tradicionalno stavi na malice in kosila in že od leta 1998 zbira zveste in stalne goste – teh je 99%. Ti prihajajo tešit svoje želodčke iz cele Slovenije. Nekateri že vse od samega začetka. Pri nas danes prevladujeta mediteranska in sezonska kulinarika, to je vsakodnevna izbira svežih sardelic, giric, tune, orade, brancinov. Naša šefica Alenka, snuje raznorazne buzare, nešteto ribjih predjedi, omak, testenin... poigravamo se tudi z burgerji imamo Istrski burger ki je prežet s svinjskim ombolom, pršutom, tartufato, popečeno čebulo, sirom, zelenjavo in še omakico. Zelo priljubljena so tudi naša telečja pražena jetrca ter divjačinski golaž z domačimi njoki.
Prijava
0
Vaše naročilo je prazno
Cene so v EUR in vsebujejo DDV