10:00 - 15:15
Ocena:
Kuhinja:
Čas dostave:
Žar, pohanje, burgerji
1 h 30 min - 2 h
Območje:
Ljubljana
Minimalno naročilo:
25€
Za vse informacije glede alergenov se lahko obrnete direktno na restavracijo na +386 41 309 609
Cela
Pol
Pohana piška
30.00 €
16.00 €
Pohana piška s sezamom
Pol
30.00 €
16.00 €
Pohana piška s koruznimi kosmiči
30.00 €
16.00 €
Pohana piška z mandljevimi lističi
31.00 €
17.00 €
Pečene perutničke
12 kosov + bbq omaka
13.00 €
Ocvrte perutničke
12 kosov
13.00 €
Velik piščančji dunajski zrezek s prilogo
Priloga po izbiri 350 g
14.00 €
Ocvrti sir s prilogo
Priloga po izbiri + tatarska omaka
11.00 €
Ocvrti piščančji fingersi
+ priloga ali več mesa
12.00 €
Ocvrti piščančji fingersi s sezamom
+ priloga ali več mesa
12.00 €
Ocvrti piščančji fingersi s koruznimi kosmiči
+ priloga ali več mesa
12.00 €
Ocvrti piščančji fingersi z mandljevimi lističi
+ priloga ali več mesa
12.00 €
Za vse informacije glede alergenov se lahko obrnete direktno na restavracijo na +386 41 309 609
Cela
Pol
Pohana piška
30.00 €
16.00 €
Pohana piška s sezamom
Pol
30.00 €
16.00 €
Pohana piška s koruznimi kosmiči
30.00 €
16.00 €
Pohana piška z mandljevimi lističi
31.00 €
17.00 €
Pečene perutničke
12 kosov + bbq omaka
13.00 €
Ocvrte perutničke
12 kosov
13.00 €
Velik piščančji dunajski zrezek s prilogo
Priloga po izbiri 350 g
14.00 €
Ocvrti sir s prilogo
Priloga po izbiri + tatarska omaka
11.00 €
Ocvrti piščančji fingersi
+ priloga ali več mesa
12.00 €
Ocvrti piščančji fingersi s sezamom
+ priloga ali več mesa
12.00 €
Ocvrti piščančji fingersi s koruznimi kosmiči
+ priloga ali več mesa
12.00 €
Ocvrti piščančji fingersi z mandljevimi lističi
+ priloga ali več mesa
12.00 €
4 /
2
5 /
3
Povprečje izračunano iz 5 glasov.
Način plačila
Minimalno naročilo: 25 €
Lokacija: Litijska cesta 35
Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom
Cena dostave: 2€
Pon:
10:00 - 15:15
Tor:
10:00 - 15:15
Sre:
10:00 - 15:15
Čet:
10:00 - 15:15
Pet:
10:00 - 15:15
Sob:
Zaprto
Ned:
Zaprto
Pra:
Zaprto
Pohana Piška je pečena v posebni fritezi (Pressure Fryer) pod pritiskom. Takšno cvrtje omogoča, da meso ostane sočno in ne vpije maščob, panada pa ostane hrustljava. V panadi ter samem mesu je do 90% manj maščob kot pri klasičnem cvrtju. Delamo na kakovosti zato uporabljamo izključno piščance domače reje.
Prijava
0
Vaše naročilo je prazno
Cene so v EUR in vsebujejo DDV